Hirdetés

Nintendo Switch - ezt rejti a doboz

|

Rengeteg képet tudunk nektek mutatni arról, hogy mit találtok majd a Nintendo Switch dobozában. Színes kontrollerek is lesznek.

Hirdetés

Nagyrészt minden fontosabb információval tisztában vagyunk a március harmadikán érkező Nintendo Switch kapcsán (bár még több technikai infót el bírtunk volna viselni), úgyhogy nyugodtan hátradőlhetünk és megcsodálhatjuk a Nintendo új konzoljának minden porcikáját. 

A Nintendo Switch vásárlói miután az izgalom hevében feltépik a konzol dobozát, a következőket találják majd benne: természetesen ott lapul maga a Nintendo Switch érintőképernyős konzol, a hozzá való dokkoló állomás, illetve a bal és jobb oldali Joy-Con kontroller, hozzájuk tartozó csuklópántos Joy-Con wrist straps kiegészítővel (amelyen az L és R hátsó gombok kapnak helyet). Ehhez jár még egy Joy-Con Grip nevű "váz", amelyhez hozzápattinthatjuk a kétoldali irányítókat és így egy klasszikus konzolos kontrollert kapunk. Mindezeken felül természetesen még kábelek is megbújnak a csomagban, HDMI-t is kapunk.

A Joy-Con kontrollerek egyébként elegáns szürke színben és piros-kék kombinációban is kaphatóak lesznek. Külön megvásárolható lesz egy hétköznapi kontroller is, valamint villantottak egy olyan kormányt, amibe egy Joy-Cont lehet beilleszteni. Valószínűleg a közeljövőben több hasonló kiegészítőre is számíthatunk. 

Az alábbi galéria képei arról is árulkodnak, hogy a Joy-Con és a szokványos kontroller is képes lesz felismerni az Amiibo figurákat. Nézzük meg a hivatalos képeket, van belőlük bőven.

A Nintendo Switch megjelenés március 3-án várható. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)