Hirdetés

Nintendo Switch - néhányan lopott gépekhez jutottak hozzá

|

Vannak páran, akik már a kezükbe vehették a Nintendo legújabb masináját, viszont a cég felhívta a figyelmet, hogy ezen gépek egy része bizony lopott.

Hirdetés

Mindannyian nagyot néztünk, amikor néhány nappal ezelőtt felkerült a netre az első Nintendo Switch unboxing videó annak ellenére, hogy maga a gép csak hetek múlva válik elérhetővé. Ebben az esetben valószínűleg csak egyszerű szállítási hibáról van szó, viszont a Nintendo most megerősítette, hogy komolyabb incidens is történt a konzollal kapcsolatban.

A Nintendo közleménye szerint több olyan konzol is felbukkant a piacon, amit az egyik amerikai disztribúciós partnertől loptak el még korábban. A cég természetesen már megtette a szükséges lépéseket az ügyben és szorosan együttműködnek a hatóságokkal:

"A héten többen is azt állították, hogy idő előtt megvásárolták a Nintendo Switchet egy meg nem nevezett eladótól. A Nintendo megállapította, hogy ezeket a gépeket egy Egyesült Államokbeli forgalmazó alkalmazottai lopták el, egyet pedig illegálisan el is adtak. Az érintett személyeket már azonosították, a munkaviszonyukat azonnali hatállyal megszüntették, a hatóságok pedig már vizsgálják a bűncselekményben vállalt szerepüket."

A Nintendo Switch megjelenés ugye március 3.-án esedékes, ami annyira szerencsére azért nincs messze, szóval ezt a szűk két hetet már valahogy ki fogjuk bírni. Semmiképpen ne vegyetek ilyesmit kétes forrásból már csak azért sem, mert nem fogtok kapni mellé semmiféle garanciát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)