Hirdetés

Nintendo Switch - nincs már messze az online szolgáltatás indulása

|

Régóta várunk arra, hogy elstartoljon a Nintendo Switch Online, de nem kell már sokáig türelemmel lenni.

Hirdetés

Mint azt a Splatoon 2, az ARMS, és még néhány másik játék, valamint az általános jóltájékozottság miatt tudhatjuk, a Nintendo Switchen lehet online játszani. A Nintendo Switch Online viszont többet kínál majd annak, aki hajlandó előfizetni rá.

Hirdetés

Azt annyira nem várjuk, hogy fizetnünk kelljen a multiért (ami most még ingyenes, de ez változni fog), de azt igen, hogy mentéseinket feltölthessük a felhőbe, illetve korlátlanul hozzáférjünk a legjobb NES-es játékokhoz. Ezt a Nintendo ígérete szerint szeptember második felétől fogjuk tudni megtenni. Konkrét dátum nincs, de örülünk, hogy szűkítették a korábban bejelentett intervallumot (akkor még csak a szeptember volt biztos). Kis lépésekkel, de haladunk.

A szolgáltatás egy hónapra 3,99, háromra 7,99, egy évre 19,99 euróba fog kerülni, ami még épp nem vészes. Emellett előfordulhat, hogy a free-to-play játékok, mint a Fortnite vagy a Paladins, továbbra is játszhatóak lesznek előfizetés nélkül-

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)