Hirdetés

Hamarosan leleplezik az új switches Pokémon-játékot?

|

Azt pletykálják, hogy már nem kell sokat várni arra, hogy Switchre is ellátogassanak a zsebszörnyek.

Hirdetés

Eddig sem volt titok, hogy lesz Pokémon-játék a Nintendo legújabb masinájára, viszont túl sok részletet nem kaptunk a projektről. Azonban egyes források szerint még idén megjelenhet az alkotás, amit hamarosan már be is jelenthetnek.

Hirdetés

Egy francia oldal, a Pokégraph írt arról, hogy a Bandai hamarosan leleplezhet néhány új plüssöt és figurát, amelyek kapcsolódnak a Switchre készülő Pokémon-játékhoz. Ha hihetünk az oldal értesüléseinek, akkor ezeket a játékokat májusban fogják bejelenteni, szóval könnyen elképzelhető, hogy még előtte lehull a lepel az új címről. Illetve arról is szó esett, hogy a switches Pokémon még idén karácsony előtt a boltok polcaira kerülhet.

A Pixelpar nevű Twitter-felhasználó, aki általában védjegyek, álláshirdetések és egyéb tényezők alapján próbál rájönni az egyes dolgok megjelenési idejére, azt írta, hogy az új Pokémon-játék két verzióban fog megjelenni. Figyelembe véve a játéksorozat történelmét, ez nem volna túl meglepő, de ezt az információt is csak pletykaként érdemes kezelni.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a pokémonos merchandise-ot árusító Pokéshopper egyik munkatársa, Paul Ryan nem nagyon hiszi el ezt a pletykát. A fentiek alapján tehát elképzelhető, hogy tényleg készül egy Pokémon-játék Switchre, de ahogy írtuk is már korábban, egyelőre semmit sem érdemes készpénznek venni.

Ti mit gondoltok, igaznak bizonyulnak majd a pletykák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)