Hirdetés

Több mint húsz, Unreal Engine 4-es játék készül a Switchre

|

Aki esetleg aggódik, hogy kevés játék lesz elérhető a Nintendo új platformjára, azt az Epic Games nyilatkozata megnyugtathatja.

Hirdetés

Mivel friss konzolról van szó, még nincs sok játék Nintendo Switchen (szerencsére a kiváló The Legend of Zelda: Breath of the Wild igen tartalmas), de ez hamarosan - pláne az óriási kezdeti siker hatására -biztosan megváltozik. Most az Epic Games Japan beszélt arról, hogy Japánban hányan használják az ő technológiájukat a Nintendo legújabb konzolján.

Az Unreal Engine 4 továbbra is a játékipar egyik legnépszerűbb technológiája, viszont az is igaz, hogy a nagyobb Japán fejlesztőcsapatok már rendelkeznek saját, kiforrott technológiákkal, mint pl. a Final Fantasy XV-ben is használt rendkívül látványos Luminous Studio. Ennek ellenére persze ott is van igény a kész, jól bejáratott megoldásokra, az Epic Games Japan egyik menedzsere el is árulta, hogy mi a helyzet:

"Japánban nagyjából húsz játék készül az Unreal Engine segítségével a Nintendo Switchre, szóval a közeljövőben szerintem mindenképpen lesznek bejelentések ezekkel kapcsolatban."

Jelenleg még nem sok ilyen játék van, de hamarosan itt az E3, szóval érdemes rá számítani, hogy a Nintendo akkortájt fogja bemutatni a következő adag Nintendo Switch játékot. Szükségük is van egy kis frissítésre, mert a Zeldán és a Mario Kart 8-on kívül jelenleg nincs sok érdekes cím a platformra. Azt már most tudjuk, hogy jelenleg három játék készül az Unreal Engine 4-gyel: a Bloodstained: Ritual of the Night, a Shin Megami Tensei, valamint a Dragon Quest tizenegyedik része.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)