Hirdetés

Nintendo Switchre érkezik a Donkey Kong Country

|

Három újabb NES és SNES játékkal bővült a Nintendo hordozható konzoljának kínálata, köztük az egyik legjobb Donkey Kong játékkal.

Hirdetés

A Nintendo is ráfeküdt arra, hogy régebbi játékait újra elérhetővé tegye legújabb platformján, a Switchen, ezzel pedig nem kevés örömet okoz azoknak, akik újra belekóstolnának gyerekkori kedvenceikbe. Persze a felhozatal nem mindig bővül világklasszis címekkel, de ezúttal sikerült egy igazi gyöngyszemet beválogatni.

Hirdetés

Az 1994-es Donkey Kong Country volt az első olyan rész a szériában, melyet a Nintendo külsős csapatnak, a Rare-nek adott ki. Annak ellenére, hogy Shigeru Miyamoto már csak érintőlegesen vett részt a munkálatokban, a játék hatalmas siker lett, hála a lenyűgözően szép grafikájának és szórakoztató játékmenetének.

Ezzel a résszel vált igazán népszerűvé a banánokat hajkurászó gorilla és családja, így nem csoda, hogy a Nintendo szerette volna elérhetővé tenni nosztalgiázni vágyók számára. Július 15-től kereshetik a Nintendo Switch Online előfizetők a játékot, ezzel párhuzamosan egy másik SNES játék, a Natsume Championship Wrestling, valamint egy NES-es cím, a The Immortal is bővíti a repertoárt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)