Hirdetés

Nintendo sztori: Miyamoto sötét énje…

|

Satoru Iwata, a Nintendo vezérigazgatója leleplező tényeket árult el Shigeru Miyamoto-ról, a „big boss”-ról!

Hirdetés

Shigeru Miyamoto-ról az az általános image terjedt el, hogy olyan igazi „jó fej”, szeret banjón játszani, kedveli a kutyákat és a kertészkedést és egyébként is mindig mosolyog. Ráadásul kitüntették az Ordre des Arts et des Lettres ranggal Franciaországban és a Wii-fit bemutatója után úgy tűnt, hogy az egészséges életmód élharcosa is.

És hogy mi a sötét igazság? Satoru Iwata leleplezte nekünk a nagyfőnök titkait! Miyamoto annak idején füstölt, mint a gyárkémény és egy „pachinko” szerencsejáték rabja volt, ami Japánban épphogy csak legális.

Ráadásul ha egyszer ez az apró termetű ember begorombul, Iwata szerint akkor aztán úgy fel tudja idegesíteni magát, hogy az egész iroda retteg tőle. „MICODÁ???? HOGY GRÁND TÉFT ÁJTÓ NÉGY NEM LENNI WII-RE??? EZT MONDOD ÉN KÉPEMBE ROCKSZTÁR?!! - MATSUTA!!! KÜLDJÉTEK A YAKUZÁKAT!!! MOST!!!”

Miyamoto-szan emellett igazi kegyetlen, vérszomjas ember, ha az üzleti tervezésről van szó… - mesélte Iwata-szan – persze azért kaján mosollyal a száján…

1_2.jpg
 
br10qmiyamoto_0730.jpg
 
shigeru_miyamoto.jpg
 
cigijatek.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)