Hirdetés

A német korhatárbesorolók majdnem a kukába dobták a Nintendo Labót

|

Az illetékes szervek már jóval a bejelentés előtt megkapják a termékeket, így eshetett meg az is, hogy a német USK-nál kishíján komoly hibát vétettek.

Hirdetés

Az internet erre fogékony része elképesztő módon megőrült a tisztán gyerekeknek célzott Nintendo Labo programtól, ami alakítható kartonnal és Nintendo Switch kontrollerekkel kínál egy egyedi élményt. A cucc annyira egyedi, hogy majdnem papírszemétnek nézte az Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle, avagy az USK egyik takarítója.

Hirdetés

A német, szórakoztatóipari szoftvereket szabályzó bizottság már nevetve emlékszik vissza az esetre. Ezt írták Twitteren:

"Végre elmesélhetjük a sztorit, amikor a legutóbbi Nintendo hardver majdnem a kukában végezte. A takarítócsapat egyik tagja papírszemétnek nézte, és kis híja volt annak, hogy kidobja. A bejelentés előtt ezt a sztorit senki nem hitte volna el."

Nagyon apró hajszál választotta el a Nintendo termékét attól, hogy ne legyen besorolva Németországban. A nagy N fejesei valószínűleg kevésbé nevetnek olyan jól a sztorin, mint mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)