Hirdetés

A Nintendo szerint egy picit sem szórakoztató a virtuális valóság

|

A Nintendo szerint semmi olyan különleges élményt nem nyújt a virtuális valóság, ami miatt érdemes lenne elgondolkodniuk egy saját hardveren.

Hirdetés

Amíg a Sony, az Oculus VR és a Valve egymást követve próbálják meglovagolni a VR-népszerűségi hullámot, addig a Nintendo szép csendben kijelentette, hogy ők ebből még nem kérnek egyetlen falatot sem.

Reggie Fils-Aimé, a Nintendo amerikai divíziójának vezetője elmondása szerint a virtuális valóság teljesen hidegen hagyja őket, szerintük ugyanis ennek a technológiának nem lesz akkora felvevőpiaca, amit mások megjósoltak.

„Szerintünk úgy mozdulhatna igazán előre ez a megoldás, ha szórakoztatóvá, valamint szociális alapokra helyeznénk a virtuális valóságot. Megvan a technológiai hátterünk hozzá, ugyanis évek óta kísérletezgetünk ezzel. Ennek ellenére azt kell mondjam, hogy bármi, amit eddig ilyen téren láttunk, szerintünk nem elég szórakoztató, nem elég szociális, csak egyszerű technológia."

Ezek szerint a Nintendo NX biztosan nem a VR piacra készül. Ti mit gondoltok a Nintendo álláspontjáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)