Hirdetés

A Nintendo Wii tudományos nagydíja

|

Már csak néhány nap, és bárki a világon Nintendo Wii tulajdonos lehet. Egyelőre nem lehet tudni, hgoy a hardverileg versenytársainál kicsit gyengébb, azonban nagyon innovatív konzol sorsa mi lesz, de egy értékes díjat máris besöpört.

Hirdetés

Az Egyesült Államok és a világ talán egyik legnépszerűbb tudományos magazinja, a Popular Science minden évben rendez technológiai díjkiosztót az adott évben legizgalmasabbnak, legérdekesebbnek, leginnovatívabbnak tűnő, az életszinvonalat javító technikai megoldásokat díjazzák ilyenkor. Ebben az évben a "Home entertainment", azaz az otthoni szórakoztatás kategóriában a Nintendo Wii nyert.

Az indoklás szerint azért, mert a Wii visszahozza a FUN-t (móka, vidámság, élvezet stb...) a számítógépes játék világába, ugyanis nem kell hét gombos kombinációkat órákon át tanulni és megjegyezni, nem kell vagyonokat fizetni az extra felbontásért és a szuper grafikáért: cserébe átgondolták az irányító koncepcióját, amely segítségével a játékos kezének akcióját a kontroller térbeli érzékelői segítségével bármikor átviheted a játékba.
Személyes tapasztalat: a lipcsei GC-n a Wii kipróbálására mindig hatalmas sor várt, az Xbox360-nál és a PS3-nál pedig nemigen voltak...
Egyébként mintegy 100 termék került fel a listára, amely jobbá tette az életet 2006-ban, ezek között volt a Nintendo Wii is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)