Hirdetés

Itt nézhető a Nioh 2 intrója és utolsó trailere

|

A héten érkezik a Koei Tecmo akció-RPG-je, így épp itt volt az ideje, hogy bepörögjön a hype gépezet.

Hirdetés

Már megérkeztek a Nioh 2 első tesztjei, melyek meglehetősen pozitív képet festettek a 2017-es sikerjáték folytatásáról. Úgy tűnik, hogy a feudális Japánban játszódó akció biztonságos vétel lesz, így különösebb félelem nélkül pöröghetünk rá a holnap esedékes megjelenésre. Ebben segít a most érkezett két videó, melyek alább megcsodálhatóak.

Hirdetés

Az első a játék nyitójelenete, amit a Koei Tecmo ki is tett a YouTube-ra a japán megjelenés örömére (ami már ma esedékes).

Amíg a világ többi része várja a nemzetközi rajtot, addig a PlayStation csatornája a launch trailerrel pörgeti a hype-ot.

A Nioh 2 megjelenés a világ többi részén 2020. március 13-án, azaz holnap várható PlayStation 4-re. Ti bepróbálkoztok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)