Hirdetés

Nioh - sárkányvadászatra indulunk a DLC-ben

|

A Team Ninja bejelentette, hogy mikorra várhatjuk a Nioh legelső fizetős bővítményét, a Dragon of the North DLC-t, valamint az is kiderült, hogy pontosan mire számíthatunk tőle.

Hirdetés

Bár egy PlayStation 4 exkluzív címről van szó, a Nioh mégis hihetetlenül sikeres hazánkban, egy február végi adat szerint például már több mint egymillió példányt szállítottak le belőle. 

A Team Ninja akció-szerepjátéka minden máshol is nagyot ment a megjelenése óta, így nem csoda, hogy a készítők korábban jelentettek be hozzá ingyenes és fizetős DLC-ket. A legelső, pénzért beszerezhető csomag a Dragon of the North lesz, amely május másodikától válik beszerezhetővé nagyjából 3200 forintért (vagy a Season Pass részeként). A PlayStation Blogon olvasható információk szerint a főszereplő ezúttal az új Oshu régióban fordul meg, amelyben nem csak új Yokai várja, de a terület ura, a félszemű sárkány, Masamune Date is. A DLC-ben megtalálható egy új fegyver, a hagyományos japán kard, az odachi, valamint egy új mágia, páncél, nindzsa képességek és más újdonságok is. 

További jó hír, hogy a régóta várt PvP funkciók egy ingyenes frissítés képében érkeznek a Dragon of the North megjelenésével egy időben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)