Hirdetés

No Man's Sky - a földi járművek lehetnek a következők

|

A napokban érkezett 1.1-es frissítést azért is hívják Foundation Update-nek, mert alapot ad egy csomó izgalmas újításnak, amikkel a következő hónapokban, hetekben bővülhet a No Man's Sky világa.

Hirdetés

Legalább két hónapig készült a No Man's Sky 1.1-es frissítése, ami végre nem csak hibákat javít. A bázisépítés és a szállítóhajók megjelenése egyaránt reményt adnak arra, hogy a játék jobb és több is lehet, mint ami a megjelenéskor volt.

A hétvégén megjelent update fájljai között persze sokan szétnéztek, egy eegandj nevű felhasználó pedig egy BUGGY nevű mappát talált. A fájlokat addig piszkálta, míg végül sikerült beimportálnia a kerekeket, illetve egy képernyőt, mely a buggy 3D-s modelljét mutatja meg.

Ha szeretnétek ti is körbejárni, innen letölthetitek a modot, ami kicseréli az összes Word Stone-t, viszont ne számítsatok semmi másra, tényleg csak nézegetni lehet. Reméljük, még karácsony előtt újabb jó hírekkel szolgál a Hello Games, jövőre pedig felpörög az egész fejlesztés, és gyakrabban kapunk újdonságokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)