Hirdetés

Csak a gyűlölködés ment, ezért leállt a No Man's Sky fórum (frissítve)

|

A No Man's Sky subreddit egyik moderátora úgy döntött, nem akar állandó fikázást látni, ezért önkényesen lezárta az egészet. A felhasználók nem örülnek nagyon.

Hirdetés

Frissítés: A subRedditet időközben helyreállították, és az egyetlen megmaradt moderátor elmagyarázta, miért történt reggel az, ami. Hamarosan pontos infókkal is szolgálnak majd a fórum jövőjét illetően.

Korábban írtuk: Mióta a No Man's Sky megjelent - érthető okokból - kevés kedves szó esett róla. A reddit tökéletes terep lenne a felhasználók és a fejlesztők kommunikációjára, de a kommunikáció itt egyoldalú volt, a Hello Games sajnos hallgatagabb, mint lennie kellene.

Miután megjelent a legutóbbi, elvileg az utolsó, a megjelenéskor észrevett problémát is javító patch, a játékosok elkezdtek a beígért tartalmi frissítésekről érdeklődni. Miután a beszélgetések egyre hevesebbek lettek, és már többségben voltak azok, akik csak fikázni és gyűlölködni akarnak, nem pedig érdemi beszélgetést folytatni, az egyik moderátor, r0ugew0lf bezárta a 150000 feliratkozós fórumot. Mint kiderült, társai nem értettek vele egyet, és a kommentelők is panaszkodnak. A bezárásra válaszul megjelent egy újabb subreddit, ahol most még leginkább arról beszélgetnek, hogy a régi már nem megy, és jö ötlet volt-e lelőni. 

Közben a reddit közösségért felelős vezetője, AchievementUnlockd felvette a kapcsolatot r0ugew0lffal, hogy tisztázza a helyzetet, megbeszélje vele, hogyan lehetne mindenki számára pozitív végkimenetele az egész ügynek.

A Hello Games csapatát most valószínűleg jobban aggasztja a vizsgálat, amit a reklámfelügyelet indított ellenük. Az aktív játékosok meg fokozatosan fogynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)