Hirdetés

No Man's Sky - egy bug miatt megváltoztak a teherhajók

|

Mióta a Hello Games kiadta a Foundation Update nevezetű tartalmi frissítést, a játékosok több kiskapura is rábukkantak a No Man's Sky-ban, a legújabb különlegességről azonban nem a játék fájljaiban való matatás tehet, hanem egy hiba.

Hirdetés

A Foundation Update sok újdonságot hozott a még mindig kihalt No Man's Sky játékmenetébe, például már építhetünk bázist (sőt, akár felhőkarcolót is), valamint végre kapcsolatba léphetnek egymással az ugyanott lévő játékosok. 

Az egyik YouTubernek, egy bizonyos Sirian Gamingnek egy bugnak köszönhetően olyat sikerült összehoznia, ami említésre méltó: leszállt egy teherhajóval az egyik bolygóra. Ez azért olyan különös, mert ezeket a hatalmas űrhajókat nem erre tervezték. Az említett játékosnak is rendkívül jó reflexek és rengeteg türelem kellett hozzá, ugyanis pontosan a légkörbe való belépéskor kell lehívni a teherhajót ahhoz, hogy sikerüljön a trükk. Az alábbi videóban láthatjátok, hogyan működik mindez a gyakorlatban: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)