Hirdetés

Már DJ is lehetsz a No Man's Skyban

|

A legutóbbi patch élesedését követően már saját zenédet rakhatod össze a játékon belül.

Hirdetés

Ha megvan a tökéletes anyahajó, és megépítetted életed bázisát, akkor nincs más hátra, mint nyitni egy discót a hátsókertben. A No Man's Sky legutóbbi frissítése ezt is lehetővé teszi, legalábbis ami a zenei részét illeti a dolognak. Bekerült ugyanis a játékba a ByteBeat pult, ahol mindenki összerakhatja a saját zenei mesterműveit. Ha pedig kevesled a lehetőségeket, csak rakj össze 50 pultot.

Hirdetés

Az új feature meglepően komoly, és rengeteg opciót kínál azoknak, akik ténylegesen zenét akarnak szerkeszteni a játékban. A lenti trailer nagyjából be is mutatja az egész működését.

Aki további részletekre (vagy esetleg a ByteBeattel összerakható számokra) kíváncsi, az olvassa át a hivatalos patch note-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)