Hirdetés

No Man's Sky - egy fejlesztő reagált, a többiek hallgatnak

|

A No Man's Sky rajongói nem örülnek, hogy a fejlesztők nem reagálnak a hisztériára. Legalább egy valaki előlépett, és biztosított mindenkit, hogy haladnak a tartalmakkal.

Hirdetés

A No Man's Sky fejlesztéséért felelős Hello Games emberei mélyen hallgatnak a játékról, ami nem csoda, hiszen Steamen már minden idők egyik leggyengébbnek értékelt címéről beszélünk, ami nyilván nem lenne így, ha a játékosok pontosan tudják előre, hogy mire számíthatnak. Rengeteg rajongó (illetve ex-rajongó) követel válaszokat a fórumokon, és Twitteren, de senki sehol nem reagált a panaszokra.

A PlayStataion LifeStyle munkatársa, Paul Weir volt az egyetlen, aki reagált a tömeg sirámaira, és ő is csak udvariasan annyit mondott, hogy

"Sean jól van, és mi mind keményen dolgozunk a következő frissítésen".

Weir nem volt hajlandó válaszolni más kérdésre, de már ez is nagy szám, mert egyébként mert a Sean Murray kezelte Twitter fiók két hónapja üres, és a hivatalos Hello Games Twitteren történő kommunikáció is érezhetően lelassult az elmúlt egy hónapban. Legalább nem zártak be, és léptek le a bevétellel, ahogy sokan jósolták...

Nem túl nehéz elképzelni, hogy miért is van ez. A játékos közösség erős kritikákkal illette a játékot, így a rajongók már attól tartottak, hogy Sean otthagyta az egészet. Szerencsére a megmaradt néhány űrfelfedező nyugodtabban aludhat tudván, a csapat dolgozik a következő patchen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)