Hirdetés

No Man's Sky - a kritizálók többsége nem is játszott vele

|

A Hello Games alapítója érdekes nyilatkozatot tett a játékával kapcsolatban.

Hirdetés

A No Man's Sky megjelenése finoman szólva sem volt zökkenőmentes, ám a fejlesztőcsapat minden erejével azon volt, hogy kijavítsa a hibáit és tartalmasabbá tegye játékát. A folyamat azóta is tart és meglehetősen pozitív az, amit idáig sikerült elérniük, kitartásukért pedig sok rajongó elismerését vívták ki - olyannyira, hogy a közösség óriásplakáttal köszönte meg a munkájukat. 

Hirdetés

A stúdió alapítója, Sean Murray a brightoni Develop konferencián azt mondta, hogy a játék indulását követő online kritikák nagyrészt olyan emberektől érkeztek, akik nem játszottak a No Man's Sky-jal, sőt a birtokukban sem volt. Bár ezt nem tartja meglepőnek, azt annál inkább, hogy számokban kifejezve ez mit jelent: azt találták, hogy a játékról folyó diskurzusok 70-80%-a olyanoktól származott, akik sosem töltöttek el vele egyetlen percet sem. Murray elmondása alapján még kevésbé volt hasznos az a tény, hogy a legtöbb ilyen észrevétel olyan dolgokról szólt, amelyeknek semmi köze nem volt hozzájuk: az előrendeléssel kapcsolatos problémák, az árazás és így tovább.

Az ilyesfajta dolgokon pedig fejlesztőként nem tudnak változtatni, de ha letisztul a zaj, akkor mögötte megtalálják a konstruktív visszajelzéseket is, amelyek valóban olyanoktól jönnek, akik sok időt töltöttek el a játékban és jól ismerik azt. Ha ilyen emberektől kapják meg azt, hogy nem tetszik az inventory rendszer, akkor Murray szerint eljutottak arra a pontra, hogy fejlesztőként orvosolhatják a problémát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)