Hirdetés

No Man's Sky - megvan a többjátékos frissítés dátuma

|

Végre valahára kiderült, hogy mikor utazhatjuk be az űrt a haverokkal.

Hirdetés

A No Man's Sky hamarosan egy hatalmas tartalmi csomaggal fog bővülni, ami végre behozza a valódi coop élményt. Sean Murray maga szállította a bejelentést a Microsoft legutóbbi Inside Xbox adásán.

Hirdetés

Murray elmondása szerint már 6 hónapja tesztelgetik a lehetőséget, ami mindazt a társas lehetőséget felkínálja majd, amit a modern coop címektől megszokhattunk.

Mehetünk a haverokkal vagy idegenekkel felfedező utakra, nekiállhatunk csoportosan bázist építeni, de akár küldetéseket is vállalhatunk. Kicsit olyan lesz, mintha egy Star Trek hajó legénységének tagjai lennénk.

A lehetőséget elhozó frissítés minden jelenlegi és jövőbeli tulajdonosnak ingyenes lesz, beleértve az Xbox One-os tábort is, akik július 24-én vásárolhatják majd meg a játékot. A többjátékos frissítés is aznap fog megjelenni mindhárom platformra. 

Adtok még egy esélyt így a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)