Hirdetés

No Man's Sky - nagyot változtak az értékelések a legutóbbi frissítés után

|

A Hello Games nem adja fel a No Man's Sky fejlesztését, és ezért nem csak a rajongók, de a korábbi vásárlók is nagyon hálásak.

Hirdetés

A No Man's Sky egy hatalmas frissítést kapott a múlthét végén, ami rengeteg új tartalmat és lehetőséget hozott a játékba. Még így sem elégedett vele mindenki, de az új értékelések szerint mára egy jelentősen jobb játékunk van, mint egy évvel ezelőtt.

Az elmúlt 30 napban az értékelések 73%-a pozitív volt, így a "mostanában" részen már nagyrészt pozitív pontozás szerepel. Az összes értékelés egésze még mindig a pirosban van, de még néhány ilyen update és talán már az is átbillen majd.

Az Atlas Rises behozott egy kezdetleges közösségi funkciót, rengeteg véletlenszerű küldetést, sztori tartalmat, hibajavítást és apró változtatások garmadáját. Érdemes lesz újra kipróbálnia a játékot annak, aki egy évvel ezelőtt hamarjában letörölte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)