Hirdetés

Nocsak, még egy játék, ami megfulladhat az októberi nagy megjelenések között

|

Nem biztos, hogy büszkén tekint majd vissza a Ghostrunner 2 kiadója a megjelenési dátum kiválasztására.

Hirdetés

Egészen biztos, hogy nagyon kevesen vannak a világon, akik minden játékot ki akarnak próbálni, mindent megvesznek azonnal, ami egy kicsit is mozgatja őket, de mindenki másnak is nehéz dolga lesz idén ősszel, amikor szeptemberben és októberben is régóta várt, nagyon ígéretes, az év legjobbjai közé ígérkező játékok ömlenek majd megállás nélkül. Beszédes, hogy az Assassin's Creed Mirage-t előrébb hozták, az Alan Wake 2-t meg későbbre tolták, utóbbit kimondottan azért, hogy ne ütközzön semmi mással, és mindenkinek "legyen ideje a kedvenceire".

Egy ilyen sűrű szezonba dobja be mesteri érzékkel a 505 Games a Ghostrunner 2-t, ami egyébként szintén egész vonzó, és kár lenne, ha nem kapná meg a megérdemelt figyelmet.

Hirdetés

Az első részt mi is szerettük, és izgatottan vártuk a folytatást, ám mivel úgy látták, hogy október 26-án lesz a legjobb kiadni, a Marvel's Spider-Man 2, a Super Mario Bros. Wonder, a Cities: Skylines 2, az Alone in the Dark és az Alan Wake II megjelenésének tájékán, kétségeink vannak afelől, hogy elegen fogják-e idejüket inkább épp ennek szentelni. Reméljük és szorítunk neki.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)