Hirdetés

Női főszereplős játékokkal és szörnyes akcióval erősít a Humble Bundle

|

Akár egy Jurassic Park-menedzserre, akár egy dermesztő kalandra vágysz, a Humble Bundle márciusi választéka neked szól.

Hirdetés

A Humble Bundle minden hónapban összerak egy menő válogatást, minek köszönhetően olcsón szerezhetünk meg egészen kiváló játékokat. Ezúttal a képzelet és szörnyek kerültek a havi csomag középpontjába.

Akár akciózásra, akár nyugodtabb, de azért nem teljesen stresszmentes parkmenedzselésre vágyunk, mindent megkaphatunk. A márciusi Humble Choice kínálatba belekerült a Biomutant, a Jurassic World Evolution 2, a Monster Crown, de még a cuki indie Hero's Hour is. 

Hirdetés

Aki nem akar előfizetni a szolgáltatásra, vagy egyszerűen csak nem érdekli a szörnyes téma, annak ott van a nőnap alkalmából összeállított, női főszereplős játékokat gyűjtő csomag. A Humble Heroines a női hősöket ünnepli 8 játékkal, köztük a Control Ultimate Editionnel, a Syberia: The World Before-ral, és a Hellblade: Senua's Sacrifice-szal. Az összeállítás egészét már 14,12 euróért bezsebelhetjük, de persze ezúttal is lehet többet fizetni, ha valaki extra adományokkal szeretné támogatni a kiválasztott szervezeteket, a Girls Make Games ösztöndíjalapot és a Girls Who Code-ot..

Ti beneveztek majd a két csomag valamelyikére?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)