Hirdetés

Női főszereplővel jön, Vice Cityben játszódik majd a Grand Theft Auto VI

|

Megbízható forrás beszélt arról, hogy mikor érkezhet és milyen lesz a Grand Theft Auto VI.

Hirdetés

Sokan sokfélét beszélnek a Grand Theft Auto sorozat következő részéről, de a Rockstar Games csak annyit erősített meg, hogy készül, és minden erőforrást erre a projektre csoportosított át. Közben más változások is történtek a stúdiónál, ami miatt sokat javultak a munkakörülmények.

A Bloomberg újságírója, a határozottan megbízható Jason Schreier számolt be arról, hogy a 2018-ban indult átszervezés következtében azokat a vezetőket, akiket bántalmazással vádoltak, elbocsátották, és mint azt egy fejlesztő elmondta, a cég "fiúklubból" igazi céggé alakult át. Ugyancsak ezen folyamat részeként vették ki a transzfóbnak tekinthető poénokat a GTA V-ből, és egy rendőrök kontra bűnözők online módot is elkaszáltak a George Floyd halála miatti tüntetések nyomán. Ezt 20, a jelenleg is a Rockstarnál dolgozó vagy a közelmúltban távozott munkatárssal folytatott beszélgetései során tudta meg.

Hirdetés

Vannak, akik úgy érzik, a következő GTA merőben eltér majd attól, amilyennek a sorozat eddig megjelent epizódjait megismertük és megszerettük, és nem biztosak benne, hogy meg tudják ismétalni a GTA V sikerét. Többen is azt állítják, a mai Amerikát nehéz szatirikusan bemutatni, mert az eleve önmaga szatírája. Igyekeznek majd kerülni a kisebbségeken való élcelődést is.

Schreier forrásai elmondták, hogy a Grand Theft Auto VI-nak két főszereplője lesz: egy latin-amerikai nő és egy férfi, akik a Bonnie és Clyde pároshoz fognak hasonlítani, és Miamiban (illetve annak GTA-univerzumbeli megfelelőjében, Vice Cityben) és környékén kalandoznak majd. A bejárható terület a megjelenés után bővülhet.

A fejlesztés azonban a vártnál lassabban halad, mivel sikerült felszámolni a crunchot, avagy az extrém túlórázást. Ennek következtében a GTA VI leghamarabb két év múlva, 2024-ben jelenhet meg - igazából eddig is hasonlóról pletykáltak, úgyhogy annyira nem vagyunk meglepve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)