Hirdetés

Női karakterek, akiket tisztelhetünk

|

Félre a nagymellű, üresfejű cicababákkal, akik a legtöbb játékban csak azért ugrálnak sokat, hogy a nyálunk csorogjon. Itt egy tizes toplista, amelyet női játékosok állítottak össze női karakterekről kivételesen nem a külső, hanem a belső értékeik szerint.

Hirdetés

Az angol Shiny Shiny oldal, amely egy nőknek és nagyrészt nők által szerkesztett gadget site, kiadott listája olyan karaktereket tartalmaznak, melyekre a nők felnézhetnek, és a férfiak is örömmel... khm... játszhatnak velük. A lista azért született, mert a Shiny Shiny-s lányok megelégelték hogy a legtöbb listában a mellméret dominál, így teljességgel idiotisztikus és másolat karakterek is bekerülhetnek a legjobbak közé. Íme a lista (első a karakter neve, azután a játék):

1. Jill Valentine; Resident Evil
2. Carla Valenti; Farenheit
3. Jade; Beyond Good and Evil
4. Samus Aran; Metroid
5. Yuna; Final Fantasy
6. Mia Fey; Phoenix Wright: Ace Attorney
7. Kreia; Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords
8. Princess Zelda; The Legend of Zelda series
9. Yorda; Ico
10. Claire Redfield; Resident Evil

Hogy ki miért lett hányadik és az eredeti listát pedig itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)