Hirdetés

Nokia N 80 - új multimédiás csodaszerkezet

|

A Nokia bemutatta legújabb, N sorozatba tartozó mobiltelefonját, az N 80-at. Az új modell elsőként rendelkezik 3 megapixeles kamerával, de sajnos a korábban használt Carl Zeiss optika helyett most más megoldást alkalmaztak. A készülék induló ára 420 dollár körül mozog, s ezért a pénzért egy 95x50x26 mm-es dimenziókkal rendelkező, szétcsúsztatható ékszert kaphat a felhasználó. Az aktív mátrixos TFT kijelző 352x416 pixeles felbontású, és 256 ezer színű képet tud megjeleníteni, a kamerával készíthető képek felbontása pedig eléri a 2048x1536 képpontot.

Az N 80-as támogatja az UPnP (Universal Plug and Play) technológiát, melynek köszönhetően egészen egyszerűen csatlakoztatható egy helyi hálózathoz, s néhány beállítást követően akár távirányítóként is üzemelhet, miközben csatlakozni tud a kompatíbilis PC-khez, vagy televíziókhoz. A rajta tárolt fotókat így rögtön a tévén meg is tekinthetjük, miközben például zenét hallgatunk.
Beépített rádió ugyan nincs a készülékben, de a belső 40 megabájtos memórián, illetve a külön csatlakoztatható 128 megabájtos memóriakártyán (amit akár 2 gigabájtosra is növelhetünk) tárolt zenéket könnyedén le tudja játszani. Pontos megjelenési időpont egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)