Hirdetés

Nokia 8800 SE - újratöltve

|

A Nokia új Sirocco Edition készüléke 128 MB integrált és egyben bővíthető memóriát, illetve 2 megapixeles kamerát is tartalmaz. A finn gyártó sokáig halogatta népszerű készülékének, a 8800-nak továbbfejlesztését. A mai nappal végre hivatalosan is a nagyközönség elé tárt újdonság továbbra sem sorolható a pehelykönnyű kategóriába (138 gramm), de a méretek gyakorlatilag nem változtak - 107×45×17,5 mm. A készülék kialakítása maradt a csúszka kategóriában, és a billentyűzetet védő alumínium fedél lett enyhén hullámosabb, mint elődjénél - hasonló domborulatok a hátlapon is találhatók. A szétcsúsztatható mechanika az autógyártásban alkalmazott csapágyakkal lett fölszerelve - garantált a hosszútávú, biztos műűködés. A kijelző ezúttal 262 ezer színű, melyet karcolásmentes zafír üveg véd. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)