Hirdetés

Nokia: Nem N92, hanem N93

|

Sokan várták a Nokia új csúcskészülékét, az N92-t, de úgy látszik, a gyártó máshogy képzeli a jövőt. Számos internetes forrás megerősíteni látszik azt az eddig pletykának képzelt állítást, miszerint a nagyerőkkel beharangozott Nokia N92 soha nem fog piacra kerülni, helyette a továbbfejlesztett Nokia N93 fogja rabul ejteni a digitális TV-adások iránt fogékony vásárlókat. A beépített digitális fotógép felbontása 3 megapixel, amelyhez egy 3x-szoros optikai zoom is párosul. A szakértők egybehangzó véleménye szerint a Car Zeiss objektív még autófókusz funkcióval is el lesz látva. Az adatkommunikációs területen a 3G-től a WiFi-n (802.11g) át, a Bluetooth-tól egészen a kor legújabb technológiájának számító HSDPA-ig minden megtalálható lesz benne.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)