Hirdetés

Nőnapi vásárt tart a Steam, leárazták a nők által vezetett stúdiók játékait

|

Rengeteg kiváló címet markolhatunk fel fillérekért a női vezetőket ünneplő Steam-akció keretében.

Hirdetés

Néhány nap múlva a Föld teljes lakossága nőnapot tart: virágokat vásárolunk, csokikat halmozunk fel, és igyekszünk mindent megtenni, hogy megünnepelhessük a hölgyek csodáját. A Steam is erre készül, így leakciózott egy rakás játékot, melyeket női vezetőknek köszönhetünk.

Ha virág helyett egy menő címet küldenénk szeretteinknek, akkor erre nem lesz jobb alkalom. Persze magunknak is felmarkolhatunk ezt-azt, ha szeretnénk. Az akciós felhozatal jelentős részét cuki indie címek, vizuális regények, vagy drámai életekről mesélő kalandok teszik ki. Rengeteg emlékezetes megjelenés van ezek között, így kiválogattunk nektek pár említésre méltó darabot a számtalan érdekesség tömegéből itt lentebb, érdemes csemegézni.

Hirdetés

A teljesség igénye nélkül íme néhány cím, amelyet szerintünk érdemes kipróbálni:

A Nőnapi vásár aloldalán találni fogtok rengeteg olyan címet, melyek még nem jelentek meg, de a demóik elérhetőek és legalább kívánságlistára rakhatjátok őket. Érdemes tehát szétnézni, és válogatni: igazi kincsek rejlenek itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)