Hirdetés

Norman Reedus nagyon szívesen bújna az egyik Marvel szuperhős bőrébe

|

A The Walking Dead sztárja egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire szeretné megformálni a Marvel ikonikus karakterét.

Hirdetés

Az elmúlt tíz évben sok ismert és kevésbé ismert Marvel karakter is megfordult már a kiadó filmes univerzumában, de azért akadnak még olyan híres karakterek, akik várnak a belépőjükre.

Ebbe a csoportba tartozik Ghost Rider is, aki ugyan korábban már szerepelt két filmben (akkor Nicolas Cage főszereplésével), ezek az alkotások annyira nem lettek közönségkedvencek, így a rajongók már várnak rá, hogy a Szellemlovas egy, a karakterhez méltó filmben is bemutatkozhasson.

Hirdetés

Norman Reedust a legtöbben a The Walking Deadből vagy a Death Strandingből ismerhetjük, azonban a színész nemrég egy interjúban elárulta, hogy ha felajánlanák neki a Ghost Rider szerepét, gondolkodás nélkül igent mondana rá:

"A Ghost Rider párbeszéd már évek óta zajlik és igen, mondjátok meg nekik, hogy vegyenek be engem is. El akarom játszani a Ghost Ridert. Lángoló koponyát akarok. Azt szeretném, ha a fejem koponyává változna és egy láncot lóbálhatnék. Nagyon jól hangzik."

A párosítás azért is lenne működőképes, mert ugye a karakter részben a pokoli motorjáról lett híres, Reedus pedig maga is nagy motorrajongó (ezzel kapcsolatban saját műsort is vezetett az AMC csatornán):

"Van tizenkét motorom. Csak választanék egyet és már csinálnám is."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az már biztos, hogy Rededust nem kellene nagyon győzködni, hogy vállalja el a szerepet, a színészi képességeit illetően pedig a The Walking Dead után már nincsenek kétségeink, úgyhogy nagyon reméljük, hogy a Marvel is nyitott lesz majd erre az ötletre.

Ti mit gondoltok? Jó választás lenne arra, hogy eljátssza Johnny Blaze-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)