Hirdetés

Norman Reedus szerint a Death Stranding 2 erőszakosabb lesz elődjénél

|

Ugyan ő is sejtelmes figura, szavaiból nehéz lenne másra következtetni.

Hirdetés

Január végén, az Xbox műsora után lepörgött a konkurencia saját bemutatója is, a State of Play, ahol feltűnt többek között a Hideo Kojima által megálmodott Death Stranding folytatása, a Death Stranding 2: On The Beach is, amit egy közel 10 perces előzetesben láthattunk mozgásban.

Nem sokkal a konferencia után HideoTube névre keresztelt műsorában osztott meg maga a mester néhány érdekességet a második felvonásról, illetve annak dinamikus természeti katasztrófairól. Ráadásul olyannyira beszédes kedvében volt most Kojima, hogy szólt még néhány szót az egyelőre igen homályos, Xboxnak fejlesztett OD névre keresztelt projektjéről is.

Hirdetés

Azóta is van miről beszélni a közel 1 órás, kibeszélő jellegű műsorban elhangzottak közül. Ebben feltűnt egyébként a Death Stranding széria főszereplőjét, Sam Porter Bridges-t megformáló Norman Reedus is, aki megosztott pár érdekességet a játék folytatásával kapcsolatban. Többek között elmondta, hogy méretét tekintve egy sokkal nagyobb volumenű alkotásnak ígérkezik a Death Stranding 2, amiről egyébként még ő maga sem tud mindent.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Felhozta ezt követően még azt is, hogy a folytatás valamivel erőszakosabb lehet az elődjénél, amivel kapcsolatban egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Úgy éreztem, hogy az első játékban volt valami nagyon passzív, valami nagyon nyitott és nyugodt dolog, most pedig azt érzem, hogy ez a játék egy kicsivel erőszakosabb lesz."

Persze ezek alapján egyelőre még nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, egyáltalán nem tudni, hogy mire utalt vele az olykor igen rejtélyes Reedus, de az eddigieket elnézve annyira azért nem lepődnénk meg, ha valóban egy sokkal akciódúsabb, ezzel együtt pedig erőszakosabb folytatást kapnánk.

Mindenesetre erre még egy darabig várnunk kell, jelen állás szerint 2025-ben fut majd be a Death Stranding 2: On The Beach, addig pedig remélhetőleg még több mindent is megtudunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)