Hirdetés

Notch: "Nem tudod megfizetni a Minecraft-ot? Warezold le!"

|

Notch úr kalózkodáshoz való hozzáállásáról eddig nem sokat tudtunk, éppen ezért a Minecraft alkotójának Twitteren közzé tett üzenete sokaknál kiverte a biztosítékot.

Hirdetés

A Minecraft mindenható ura, Notch (avagy hétköznapi nevén Markus Alexej Persson) nem mindennapi tanácsot adott egy segítséget kérő játékosnak Twitter fiókján keresztül. A twittelő rajongónak állítólag nem tellett arra, hogy megvásárolja a játékot, ezért nagyon szeretett volna kérni egy ingyen accountot.

Noch válasza nem váratott magára sokáig és mindenkit megdöbbentő javaslattal állt elő: „Csak warezold le. Ha még mindig tetszeni fog, amikor már meg tudod vásárolni magadnak, akkor vedd meg. És ne felejtsd el rosszul érezni magad.;)”

A Minecraft szépen lassan eléri az 5 millió eladott példányszámot, így Notch bátran ajánlgathatja ingyen is, hiszen viszik, mint a cukrot. Szintén friss hír, hogy megérkezett a játék 1.1-es frissítése, amelyben helyet kapott néhány bug javítása és apróbb változtatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)