Hirdetés

Notch nemes egyszerűséggel "leköcsögözte" az EA-t

|

Kiverte a biztosítékot Notchnál, az EA új akciója a Steamen.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az Electronic Arts EA's Indie Bundle néven hirdet a Steamen egy csomagot, melyben olyan címek szerepelnek, mint a Shank, a Shanks 2, a Deathspank, Deathspank: Thongs Of Virtue, Warp és a Gatling Gears (ezeket a játékokat az EA adta ki)

Notch nem fogta vissza magát és a következő Twitter üzenetben tette helyre a gigakiadót.

"Az EA kiad egy "indie" csomagot? Ez nem így működik EA. Elég legyen a rombolásból, cinikus köcsögök. Többé már a Mojang-ot sem tudom indie-nek hívni."

A kérdéses játékokat fejlesztő stúdiók (Klei Entertainment, HotHead Games, Trapdoor Inc, and Vanguard Games) függetlenek, nem tartoznak az EA védőszárnyai alá. Na most jöhetnek a kritikai észrevételek, mit is hívunk indie stúdiónak és vajon igaza van e Notchnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)