Hirdetés

Notch Quake 3 Arena párbajra hívja a Bethesdát

|

A Minecraft fejlesztője párbajjal szeretné rendezni a közte és az amerikai kiadó között felmerült jogvitát.

Hirdetés

Az ügy hátterében az áll, hogy a Markus "Notch" Persson vezette Mojang bejelentette következő játékát, melynek címe Scrolls lenne. A Bethesda viszont úgy látja, hogy ez ellenkezik a jogokkal, amelyeket a The Elder Scrolls márkanév birtoklása biztosít számára. Az amerikaiak ennek megfelelően már rá is szabadítottak egy svéd ügyvédi irodát a problémára, és szeretnék bíróság elé citálni a Mojang csapatát.



Notch saját blogjában már hangot adott annak, hogy az egész cirkusz Tim "Edge" Langdell ámokfutására emlékezteti, s mivel szeretne minél előbb pontot tenni az ügy végére, Quake 3 Arena Team Deatmach párbajra hívja ki a Bethesdát.



Az elképzelés szerint a Mojang és a Beteshda három-három legjobb harcosa szállna szembe egymással a felek által választott egy-egy pályán, amelyek véletlenszerű sorrendben követnék egymást. Az a csapat nyer, amelyik összesítve a legtöbb fraget szerzi.

"Ha mi nyerünk, elálltok a pertől. Ha ti nyertek, akkor arra változtatjuk a Scrolls címét, ami már nektek is megfelel. Továbbá a párbaj kimenetelétől függetlenül feltüntethetnénk, hogy a játékunk semmilyen módon nem kapcsolódik a sorozatotokhoz.
Ezt komolyan gondolom." - írja Notch.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)