Hirdetés

Noteszgép szigorúan játékosoknak

|

A Toshiba P105-S921 az első olyan noteszgép, amely GeForce Go 7900GS videokártyát rejt magában. A gyártó eddig kimaradt a "játékos" szegmensből, de most a Satellite P105-S921-gyel megmutatta, hogy van keresnivalója ezen a piacon: új mérföldkőként GeForce Go 7900GS videokártyás noteszgéppel rukkolt elő.

A Satellite P-105-ös család vezető készülékében a 256 megabájt GDDR3-as memóriával szerelt grafikus vezérlő mellett Intel Core Duo processzort találunk, amely 1,83 gigahertzen fut, továbbá 1 gigabájt DDR2-es memóriát, 160 gigabájtos SATA II merevlemezt, a képi megjelenítésért pedig egy 17 hüvelykes WSXGA kijelző felel. Persze más finomságokkal is kitűnik napjaink noteszdzsungeléből: Harman/Kardon hangfalak, ujjlenyomatolvasó és S-Video kimenet, csak hogy a legfontosabbakat említsük. A gyártó weboldaláról már 1999 dollárért megvásárolhatjuk a Toshiba erőművészét.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)