Hirdetés

November végén jön a MEME

|

Európába november 25-én érkezik a Metal Gear Online MEME kiegészítő, három pálya két karakter, új játékmódok.

Hirdetés

Európába november huszonötödikén érkezik a Metal Gear Online MEME kiegészítő, melyben három vadonatúj pálya és két speciális, játszható karakter található. Belebújhatunk Mei Ling és Liquid Ocelot bőrébe, természetesen mindketten rendelkeznek különleges képességekkel, ezek használatával könnyedén utat törhetünk magunknak a virtuális csatamezőkön. A támogatott játékmódok között ezentúl megtalálható a No Headshot és Stealth Death Match, utóbbiban kizárólag lopkodva demonstrálhatjuk erőfölényünket. Ezentúl kedvünkre szervezhetünk magunknak bajnokságokat, békésen gyakorolva társainkkal nem kell félünk, hogy lerontjuk statisztikánkat, igénybe vehetjük a Silo Sunset, Forest Firefight és Winter Warehouse névre hallgató arénákat, valamint pontokat gyűjtögetve kihalászhatjuk a készítők játékba belepakolt poénos cuccait. A kiegészítő november tizennyolcadikán már beszerezhető lesz kevesebb, mint nyolc eurós áron, azonban hivatalos megjelenéséig nem aktiválható.

 

metalgearonline.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)