Hirdetés

Novemberben érkezik a PS3

|

Hétfőn tudtuk meg, hogy ma tartanak egy előadást Tokyoban a PlayStation 3-mal kapcsolatban. Nos, ez lezajlott, olyannyira, hogy a Sony hivatlosan is tudatta a fejleményeket. A vállalat világszerte idén novemberre ígérte a konzol megjelenését. A tervek szerint jövő ilyenkorra hatmillió példányt adnak majd el. Így tehát havonta közel egymillió darabot kívánnak eladni - a gyártások pedig a jelek szerint idén júniusban kezdődnek meg. Reméljük, hogy tartják a novemberrel kapcsolatos ígéretet, hiszen mint azt a PSP fanatikusai tudják, a PlayStation Portablet is világszerte 2004 végére ígérték, de Európában csak 2005 szeptemberében jelent meg. Továbbiak itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)