Hirdetés

Novemberi Meet Tha Team! Kérdezzetek!

|

Senkit ne tévesszen meg a cím, a kérdezés joga továbbra is adott.

Hirdetés

Drága Olvasók! Eltelt egy újabb hónap és az ausztrál expressz sebességével közeleg a novemberi szám leadása. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, kérdezésre buzdítunk Titeket, melyek közül a legjobbat ismét a magazin lapjain fogunk megválaszolni.

Mint korábban is, most is bármilyen témában várjuk a kérdéseket, bízva benne, hogy ismét kreatívak lesztek, és a szokásos Mit kérdezzek?, vagy Mik lennétek, ha nem GS-ek lennétek?  vagy Mik a lottó nyerőszámai? sablonok helyett újfent érdekes kérdéseket fogtok feltenni. Ne feledjétek, hogy a Mivel játszotok? és a Mit vártok nagyon? alapértelmezésben is szerepel a Meet Tha Team rovatban. Nosza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)