Hirdetés

NPD - Vége a PC-s eladásoknak

|

Az amerikai játékeladási adatokat rendszeresen összesítő NPD ezentúl felhagy a PC-re eladott játékok számolásával

Hirdetés

Furcsa nép ez az amerikai. Többek között azért is, mert videójáték-vásárlási szokásaik merőben másmilyenek a vén Európa lakóihoz képest. Náluk a PC például többnyire a harmadlagos, negyedleges játékplatform, amin jól el lehet lenni a pasziánsszal két e-mail megírása között, s csak elvétve találunk olyan fanatikust, aki a PC-n kívül nem tart otthon magánál még valami konzolféleséget.


Valószínűleg a játékeladásokból is minimális szeletet kiharapó PC-s eladások okozták a "tragédiát", hogy a statisztikákat rendszeresen szállító NPD ma bejelentette: végleg felhagy a PC-s eladások figyelemmel követésével. Így megfogyva bár, de törve nem, ezentúl kénytelenek leszünk a Steam és a Direct2Drive digitális eladási statisztikáira támaszkodni, hasonló tudósításaink alkalmával. Íme!

 

Steam
1. Prototype
2. Empire: Total War
3. Left 4 Dead
4. Ghostbusters
5. The Elder Scrolls Game of the Year Pack
6. Counter-Strike: Source
7. Team Fortress 2
8. Killing Floor
9. The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition
10. The Orange Box


Direct2Drive
1. The Sims 3
2. The Sims 3 (Mac)
3. Ghostbusters
4. Prototype
5. Civilization 4: Complete Edition
6. Fallout 3
7. Aion: The Tower of Eternity (Pre-Order)
8. Call of Duty 4
9. Mass Effect
10. Call of Duty: World at War

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)