Hirdetés

Nvidia a 2007-es év legsikeresebb cége!

|

A Forbes nevű neves online üzleti magazin szerint az Nvidia nyerte a 2007-es év cége címet, ezzel lehagyva még a Nintendót is.

Hirdetés

Miközben a három konzolgyártó cég egymással harcol, addig a videokártyákat PC-re készítő Nvidia nyerte a futamot. A cég a Forbes szerint egyrészt teljesen a sárba döngölte a konkurenciát a videokártyák piacán, másrészt a cég bevétele 2007-ben 4 milliárdra rúgott, ami 33% növekedést jelent ezen a téren, illetve 900 millió dolláros profitot termeltek, ami 50%-os profitnövekedés. Nem kell szégyenkezniük a részvényeik értékének növekedése miatt sem: 1999 óta összesen 2100%-ot nőttek a cég részvényei! Aki tehát akkor fektetett be Nvidiába, az most igen gazdag lehet... (Van ilyen közöttetek? :p) A képen a férfi Jen-Hsun Huang a kaliforniai cég alapítója és vezetője.

huang.jpg
 
girl2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)