Hirdetés

Nvidia driver a Grand Theft Auto-hoz

|

Az Nvidia közkézre bocsátott egy beta drivert, ami többek között javítja a GTA 4 alatt jelentkező hibákat.

Hirdetés

Várható volt, hogy a grafikus kártyákat gyártó cégek is előrukkolnak valami javítással Grand Theft Auto ügyben. Igaz, hogy a probléma alapvetően nem a gyártók hibája, hanem a pocsék portolásé, ettől függetlenül azért nem utasítunk vissza semmiféle segítséget, amíg a Rockstar elkészül az általuk is beígért foltozással. Sajnos a PC verzió igencsak bugosra sikeredett, így a jelen drivercsomag erősen ajánlott minden NVidia tulajnak, míg az ATI kártyát birtokló egyedek egyelőre csak  fogukat szívhatják. Nem kell azonban túlzottan parázni, hiszen a Far Cry 2 megjelenésekor is tömkelegével érkeztek a különféle optimalizált driverek, és gyanítom most is ez lesz a helyzet, csak hát az ATI mérnökök most tuti mikulásoznak. A Rockstar emberei pedig valószínűleg túlórában dolgoznak a patch-en, mint a vadak, és igazándiból meg is érdemelnék a nagy adag virgácsot. Azért ne keseredjünk el végleg - bár a játékot megvásárló bizakodó gamerek felháborodása érthető - és örüljünk, hogy egyáltalán lett PC verzió. 

A letöltési linkek:

Windows XP
Windows XP x64
Windows Vista 32-bit
Windows Vista 64-bit

 

grand-theft-auto-iv__8.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)