Hirdetés

NVIDIA ForceWare 158.19, az új szériákhoz

|

Az NVIDIA nem sokkal az új, középkategóriás, DirectX 10-es GeForce kártyák bejelentése után kiadta legújabb ForceWare meghajtó csomagját, amiben már támogatva vannak az új kártyák is.

Hirdetés

Sok idő telt el azóta, hogy a cég utóljára kiadott egy drivert Windows XP rendszerhez, ám az új kártyák megjelenésével már nem tudta tovább halogatni a frissítést és az NVIDIA letöltő oldalán már elérhetővé is vált a legújabb, 158.19-es verziószámú ForceWare meghajtó, ami a GeForce 8600 GTS, GeForce 8600 GT, GeForce 8500 GT, GeForce 8400 GS és GeForce 8300 GS grafikus kártyák támogatása mellett hibajavításokat és némi teljesítmény növekedést tartogat nekünk a 3D-s programokban. Természetesen a Windows Vista tulajok is letölthetik maguknak az új drivereket, külön a 32 bites és 64 bites rendszerekhez. A meghajtók béta állapotúak, ám jelenleg csak ezekkel lehet működésre bírni az új grafikus kártyákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)