Hirdetés

NVIDIA G210 és GT 220 bejelentés

|

Nem, nem ez a VGA kártya fogja megrendíteni a világot. Sőt...

Hirdetés

Régóta köztudomású, hogy a VGA gyártók profitja nem a csúcsmodellekből, hanem az alacsony és közepes árfekvésű modellekből származik.

A most bejelentett NVIDIA GPU-k az alacsony árfekvésű modellek családjához tartoznak. Elvileg mindkettőt nagy gyártóknak adják majd el OEM kiszerelésben, tehát elvileg bolti forgalomba nem kerülnek. Az új GPU-k 40 nanométeres gyártástechnológiával készülnek, támogatják a DirectX 10.1-et, az OpenGL 3.0-át és a CUDA-t. A GeForce G210 589 MHz-es mag-órajellel rendelkezik, 512MB DDR2 RAMmal szerelik és 64 bites memóriacsatolón át kommunikál; a GeForce GT 220 615 MHz-es magsebességgel fut majd, 1GB DDR3-as RAMmal szerelik és 128 bites memóriainterfésszel kommunikál. A G210 VGA, DisplayPort és DVI csatlakozókkal, míg a GT 220 VGA, HDMI és DVI csatlakozásokkal van felszerelve. Pontos megjelenésükről egyelőre nincs hír, de minden bizonnyal hamar a piacra kerülnek - minden bizonyyal előre összerakott konfigurációk részeként.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)