Hirdetés

Az új Nvidia driver felkészít a maradék pár hétre

|

Megjött az Nvidia GeForce 376.09 WHQL driver, ami három, hamarosan megjelenő játékhoz nyújt segítséget.

Hirdetés

Nincs már sok hátra az évből, az őszi játékszezonból meg pláne. A következő két hétben minden AAA cím befut, utána már csak fogyasztanunk kell őket január második feléig.

A napokban két nagy játék is jön, az egyik holnap, a másik pénteken. Előbb a Watch_Dogs 2 PC-s változatát kapjuk meg (melynek remélhetőleg használt a konzolos verzióhoz képest kéthetes csúszás), majd a Steep következik, ami a Ubisoft utolsó játéka lesz idén, és nemrég egy nyílt béta során próbálhatta ki bárki. Az Nvidia GeForce 376.09 WHQL driver ezekhez, valamint a december 6-ára tervezett Dead Rising 4-hez készült, viszont a gyártó azt egyelőre nem részletezte máshoz bármilyen segítséget nyújt-e. Várjatok egy kicsit, hátha kijön valami súlyos hiba, aztán ha egy-két nap múlva sem panaszkodik senki, telepítsétek innen vagy a GeForce Experience-en keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)