Hirdetés

Ha félted az adataid, nem fogsz rajongani az új GeForce Experience-ért

|

Az Nvidia termékeit sokkal könnyebb a jó néhány kényelmi funkciót is nyújtó GeForce Experience segítségével használni, de a program ezután csak egy felhasználói fiókkal lesz hajlandó működni.

Hirdetés

Hamarosan egy komoly frissítés érkezik az Nvidia szinte összes szolgáltatását magában foglaló GeForce Experience-hez, ami bizonyos szempontból egyáltalán nem egy rossz dolog. Rengeteget egyszerűsödik például a szoftver kezelőfelülete, új menürendszert kap a játékok rögzítéséért felelő Shadowplay is, ahol a streameléshez szükséges komponenseket is megtaláljuk.

Az új szoftver bétaváltozatát már tesztelhetik is a vállalkozó szelleműek, akik viszont egy nem éppen örömteli részlettel is szembesültek. A program ugyanis csak egy felhasználói fiók létrehozása és az ebbe való bejelentkezés után hajlandó engedni a GeForce Experience használatát, amit ugyan egy ideje bejelentett az Nvidia, de eddig csupán egy távoli ígéretnek tűnt. Ez persze nem jelenti a világvégét annak, aki nem szívesen adja meg személyes adatait, hiszen a játékok megfelelő futásához szükséges driverek elérhetőek a gyártó weboldalán is.

Viszont ha nem akarunk regisztrálni, lemondhatunk például arról a feature-ről, ami automatikusan gépünk kapacitásához igazítja a játékok grafikai beállítását, ahogy az Nvidia Shieldes funkciók is a szoftverhez vannak kötve.

Titeket mennyire zavar, ha egy cég elkéri a személyes adataitokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)