Hirdetés

Grand Theft Auto V - az Nvidia kiadott egy útmutatót a beállításokhoz

|

Könnyen előfordulhat, hogy PC-n egy kicsit el kell babrálni a Grand Theft Auto V beállításaival, szerencsére az Nvidia ad egy kis segítséget.

Hirdetés

Mostanra teljesen átvette az uralmat az interneten a Rockstar legutóbbi gengszer eposza, a Grand Theft Auto V PC-s változata. Míg a játék továbbra is kitűnő értékeléseket kap, addig a technikai fronton azért akad még néhány fennakadás a kezdeti időszakban, már csak azért is, mert a játéknak nem semmi gépigénye van.

Ennél fogva sokaknál lehet, hogy a játék optimális beállítása igen embert próbáló feladat. Ebben próbál egy kis segítséget nyújtani az Nvidia, akik közzétettek egy igen részletes grafikai útmutatót a játékhoz, amit itt tudtok elolvasni. Ez egyébként bevett szokás a cégnél, viszont a GTA esetében talán fokozottan jelentkezik rá az igény, mivel egy elég masszív játékról van szó.

A leírásban minden egyes beállítási lehetőségre kitérnek, beleértve azt is, hogy mennyire befolyásolják az FPS-t vagy hogy megváltoztathatók-e a játékon kívülről és hasonlók. Nagyon hasznos lehet azoknak, akik szeretnék a lehető legtöbbet kipréselni a játékból, ráadásul több GPU is szóba kerül benne, tehát azoknak sem kell aggódnia, akik régebbi hardverrel próbálkoznak.

Ti mit gondoltok? Sikerült már megtalálni a legjobb konfigurációt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)