Hirdetés

Nvidia GTX 680 (Kepler) - egyedül futtatta a Samaritant

|

Elképesztő a technológiai fejlődés, lassan már hetente jönnek ki az újabbnál-újabb kártyacsodák. Most az Nvidia lépett...

Hirdetés

A fenti megállapításnak nem is lenne hírértéke, de ügyes marketingesek megtalálták a módját annak, hogy a gamerek figyelmébe ajánlják az új Nvidia kártyát.

Egy évvel ezelőtt a módosított Unreal 3-as motorra épülő tech demo, a Samaritan még három darab összekötött Nvidia GTX 580-as kártyával futott. Most 2012 elején ott tartunk, hogy a demo futtatásához elegendő egyetlen darab GTX 680-as kártya. Ráadásul 500 dollárért (ami úgy kb. 130.000 forint) bárki megveheti. Na azon garantáltan nem fog szaggatni a Battlefield 3.

Ne feledjük el azt sem, hogy az Unreal Engine 4-et majd valamikor az idén (remélhetően az E3-on) fogják bemutatni a nagyközönségnek. Játék még nemigen lesz rá, talán majd jövőre, addigra ennek a kártyának is megszelídül majd az ára. Remélhetőleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)