Hirdetés

nVIDIA - jöhet az árcsökkenés?

|

Egyes pletykák szerint a GPU nagyhatalomnak hamarosan engednie kell az árakból, ha a versenytársak előtt akar maradni.

Hirdetés

A PC World legutóbbi értesülései szerint az nVIDIA a közeljövőben könnyen lehet, hogy árleszállításokra kényszerül, ha a ringben akar maradni az AMD következő generációs hardvereivel szemben.

Még nincs biztos információ arról, hogy az új Radeon Rx kártyák pontosan mennyire lesznek erősek, de egyelőre úgy tűnik, hogy az AMD legújabb felhozatala főleg az ár-érték aránnyal kíván dominálni, mintsem a nyers erővel. A pletykák szerint az nVIDIA erre a már kapható kínálatának árcsökkentésével kíván válaszolni, és mivel a cég újabb kártyái jól szerepelnek, ezzel jelentős előnyhöz juthatnak a piacon.

Játékosoknak érdekes még az nVIDIA új kezeményezése, a számítógépgyártóknak szánt "Battlebox" program. Ez egyfajta minőségbiztosítási program, melynek keretében az nVIDIA a saját plecsnijével szeretné reklámozni az olyan konfigurációkat, melyek a legmagasabb grafikai beállítások mellett is 4K felbontásban képesek új játékokat futtatni.

Ti mit gondoltok? Érdemes lesz ráugrani az nVIDIA kártyákra, vagy akkor már inkább kapásból legyen egy Battlebox?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)