Hirdetés

NVIDIA SLI

|

Na kérem szépen. Mindezidáig nem nagyon tudtam, hogy az NVIDIA mi célból vette fel az egykor bekebelezett 3dfx fejlesztőmérnökeit. Mikor megjelent a két tápcsatlakozó, sejtettem, hogy van közük a dologhoz, de az új technológia egyértelműen az ő kezük munkája. Az NVIDIA SLI megolása lényegében arról szól, hogy két, kifejezetten PCI Expresses grafikuskártyát belepakolhatunk egy gépbe, melyek aztán összedolgoznak. Iszonyat sebesség, félelmetes feldolgozás, ergó a legerősebb grafikuskártya. De van itt néhány bibi: nem túl sok olyan alaplap van, melybe két 16-os PCI-X foglalat van. E két kártya iszonyat sokba kerül, és még semmi nem használja ki. Meglátjuk mit lép majd az ATI :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)