Hirdetés

NVIDIA tervek

|

Várhatóan júliusban kerül sorozatgyártásra az új nForce3 Pro 150 alaplapi chipkészlet, ami az új AMD Athlon 64 és Operton processzorokat hivatott kiszolgálni. Szemptemberben az nForce2-es MCP-T chip nyugdíjazára is számíthatunk, helyébe az új MCP-S kódnevű southbridge chip lép. Az ütemterv szerint a következő állomást az nForce3 Pro 250 jelentené, sőt az év végére már az új PCI Expresst támogató chipkészlet demo verzióján is gondolkodnak az NVIDIA fejlesztői. Hosszú távú tervek között szerepel továbbá, a Crush K8G3 kódnevű chipkészlet is (AMD 64 bites processzor támogatással) amit minden bizonnyal jövő év elején jelentenek majd be, a részletek egyenlőre ismeretlenek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)