Hirdetés

Nem találjátok ki, mi lehet a Nintendo NX első játéka

|

Lehetséges, hogy fény derült a most is javában készülő Nintendo NX egyik nyitócímére? Egy elismert elemző fejtette ki véleményét a dologról.

Hirdetés

Hatalmas figyelem övezi a Nintendo NX kódnéven futó új konzoljának fejlesztését. Az új masina elképzelhető, hogy már idén tavasszal megmutatja magát, és a kiszivárgott információk alapján felhő alapú rendszerre és egy handheld eszközhöz hasonló kontrollerre számíthatunk. Most egy neves elemző a nyitócímek témakörén gondolkodott el.

Az már biztos, hogy a Nintendo NX egyik első játéka a Dragon Quest X lesz. Dr. Serkan Toto, az iparág ismert elemzője most Twitteren tette közzé feltevéseit, melyek szerint bizony számítani lehet egy Smash Bros. címre az NX startjánál.

Az igazat megvallva teljesen ésszerű lenne egy ilyenfajta döntés a Nintendo részéről. Super Smash Bros. for Wii U a legutóbbi konzoljuk egyik húzócíme volt, a 3DS verzió is szépen teljesített. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a szóban forgó Smash Bros. egy teljesen új, számozott rész lesz-e vagy csak egy felújított, ráncfelvarráson átesett változat. Azért inkább az utóbbi tűnik valószínűnek, elvégre az utolsó két Smash Bros. rész között hat év telt el. Ha valóban a Wii U verzió újrakiadása történik meg, akkor minden bizonnyal az összes eddigi DLC tartalommal telepakolják a játékot, valamint új tartalmak is érkeznek. A Nintendo NX pletykált handheld irányítója miatt a Wii U kiadás mellett a 3DS változat összes csodáját, minden pályát és játékmódot bele lehetne szuszakolni az új játékba. 

Ti mit gondoltok, az ilyen biztonsági játék lehet a Nintendo megoldása jelenlegi helyzetére? Vagy inkább másra lenne szükség?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)